Onboarding zoals jij het wil

Online uitvragen van gegevens, ondertekenen en documenten opslaan

Worden er vaak fouten gemaakt tijdens het onboarden van nieuwe flexkrachten en riskeert jouw organisatie daardoor boetes van de NEN/SNCU of Belastingdienst? Gaan er nog regelmatig flexkrachten zonder getekend contract aan het werk? Krijg je klachten van consultants of medewerkers, omdat het onboarden van flexkrachten saai en zelfs geestdodend werk is? Of krijg je juist klachten van inleners of flexkrachten, omdat het onboarding-proces zo lang duurt? Weet dan dat het anders kan.

Alle voordelen op een rij:

 • In de cloud, dus overal toegankelijk
 • Al je documenten in één systeem
 • Snellere en simpelere onboarding
 • Bespaar je recruiters uren aan tijd
 • Caoloon koppeling, direct het bruto uurloon zichtbaar
DIGITAAL CONTRACTEN GENEREN EN DIGITAAL LATEN ONDERTEKENEN

Verminder de complexiteit van onboarding

Eenvoudig en snel nieuwe flexkrachten en inleners onboarden: dát is wat iedere uitzender én payroller wil. Onboarding is voor ieder uitzendbureau of payrollbureau namelijk een belangrijke, maar helaas ook vaak tijdrovende taak.

De onboardingmodule in e-UUR helpt je hiermee. Processen kunnen op maat per klant ingericht worden. Zo kun je volledig digitaal jouw flexkrachten en inleners op contract nemen. Van het uitvragen van de NAW-gegevens tot het genereren van een contract en het laten ondertekenen van dit contract: het gebeurt allemaal online, in jouw eigen platform. Zo houden jij en je collega’s tijd over voor leukere werkzaamheden, zoals het binden en boeien van flexkrachten.

36 uur

Alle documenten veilig online opgeslagen

In de onboarding speelt het digitale dossier een belangrijke rol. Vanuit de onboarding genereer je digitaal arbeidscontracten en laat je deze digitaal ondertekenen. Je vraagt er specifieke akkoorden op documenten, zoals bijvoorbeeld het loonheffingsformulier. Je kunt er in de gaten houden of alle benodigde documenten al ondertekend zijn, maar ook welke binnenkort verlopen. En je kunt er documenten inzien, beheren en met flexkrachten of inleners delen. Arbeidscontracten, loonheffingsformulieren, bruikleenovereenkomsten en inleenovereenkomsten: dit (en meer) vind je in het digitale dossier.

Benieuwd naar de mogelijkheden van e-UUR?

Download de white paper en je ziet precies wat je met e-UUR kunt, hoe e-UUR eruit ziet en welke functionaliteiten e-UUR allemaal heeft.

Een innovatieve ervaring voor nieuwe flexkrachten

Flexkrachten op contract nemen via een app

Flexkrachten en inleners kunnen hun gegevens invoeren op zowel de computer als op hun mobiel. Zo kunnen ze on the go direct de juiste gegevens aanleveren. Van het invoeren van NAW-gegevens tot aan het aanleveren van een kopie ID-bewijs en waarnaar e-UUR de ID check uitvoert.

Via de handige app kunnen flexkrachten en inleners altijd en overal bij hun gegevens. Ook het digitale dossier is beschikbaar in deze uitgebreide app. Flexkrachten vinden bijvoorbeeld hun arbeidsovereenkomst in de app, en kunnen deze hier digitaal ondertekenen. Dat scheelt tijd, want welke flexkracht heeft tegenwoordig niet altijd zijn of haar smartphone bij de hand?

e-uur app
eenvoudig ondertekenen

De digitale handtekening in het digitaal dossier

Voor het ondertekenen van de contracten van flexkrachten maakt de onboarding-module gebruik van een unieke digitale handtekening. Goed om te weten: ook alle andere benodigde documenten (denk aan het loonheffingsformulier of een bruikleenovereenkomst) kunnen met deze handtekening digitaal ondertekend worden. De handtekening is uiteraard volledig rechtsgeldig. Je bent er dus van verzekerd dat de handtekening altijd geaccepteerd wordt.

1 2 3
koppel je backoffice

Makkelijk te integreren

Gebruik je toevallig software waarin je bijvoorbeeld contracten verwerkt? Ons platform voor flexwerk koppelt met veel verschillende pakketten, zodat je volledig digitaal en geautomatiseerd flexkrachten en inleners op contract kunt nemen. Dát is pas efficiënt.

Wat de onboarding-module jou als uitzender of payroller oplevert

De belangrijkste voordelen van de onboarding-module sommen we graag even voor je op. Doe er je voordeel mee!

 • Je hebt grip op je processen: jij bepaalt wanneer je wat uitvraagt én aan wie.
 • Je bent minder tijd kwijt aan het onboarden van flexkrachten en inleners.
 • Er worden aanzienlijk minder fouten gemaakt tijdens het onboarden.
 • Flexkracht aangenomen? Hij of zij kan de volgende dag direct starten. Mét een ondertekend contract in zijn of haar broekzak.
 • Contracten zijn meteen gedigitaliseerd en worden digitaal opgeslagen.
 • Je bent veel meer compliant.

Start vandaag nog met digitaal onboarden

Wil jij ook sneller en eenvoudiger flexkrachten en inleners op contract nemen? Start dan vandaag nog met digitaal onboarden in e-UUR. Het aanvragen van een gratis online demo is jouw eerste stap. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

Gratis online demonstratie aanvragen?

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!