AVG-proof documenten beheren?

In het digitaal dossier van Akyla kun je alle benodigde documenten voor jouw flexkrachten, jouw inleners en jouzelf – denk aan arbeidscontracten, loonstroken en inleenovereenkomsten – online inzien, beheren en delen.

altijd en overal toegang tot je documenten

Digitaal dossier in e-UUR

In e-UUR is het digitaal dossier de verzamelplek voor allerlei verschillende documenten. In het digitaal dossier verwerk je onder meer loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en ondertekende arbeidscontracten. Maar ook: inleenovereenkomsten en bruikleenovereenkomsten. Het digitaal dossier is overigens niet alleen te vinden in de desktop-versie van e-UUR. Ook de e-UUR app geeft toegang tot belangrijke informatie. Zo zorg je ervoor dat flexkrachten en inleners altijd en overal bij hun gegevens kunnen.

Urenregistratie e-UUR
36 uur

Digitaal dossier: de voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van ons digitaal dossier, is het feit dat je zelf rollen en rechten kunt bepalen. Oftewel: je hebt altijd controle over wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen. Een ander voordeel is de flexibiliteit. Wellicht wil je dat op alle identiteitsbewijzen automatisch een identiteitscontrole wordt uitgevoerd. Of dat arbeidscontracten altijd digitaal ondertekend moeten worden, middels onze digitale handtekening. Dit (en meer) kun je eenvoudig in e-UUR instellen. En de keuze is altijd aan jouzelf.

Voordelen van het digitaal dossier opgesomd

Een aantal voordelen van het digitaal dossier sommen we nog graag even voor je op:

  • Alle belangrijke documenten inzichtelijk op één locatie
  • Volledige controle over al die documenten
  • Altijd en overal toegankelijk – 24/7
100% digitaal op contract nemen

Onboarden in het digitaal dossier

Het digitaal dossier speelt ook een belangrijke rol in de onboarding van nieuwe flexkrachten. De term zegt het al: het gaat daarbij om het ‘on board’ nemen van nieuwe flexkrachten. In e-UUR genereer je zeer eenvoudig digitaal arbeidscontracten, en deze kun je ook meteen digitaal laten ondertekenen. Ook het uitvragen van specifieke akkoorden op documenten, zoals bijvoorbeeld het loonheffingsformulier, gebeurt in e-UUR. En al die documenten vind je uiteraard in het digitaal dossier, waar je bovendien in de gaten kunt houden of ze al wel of nog niet ondertekend zijn.

snel ondertekenen?

De digitale handtekening in het digitaal dossier

In aanvulling hierop vertellen we graag nog iets over die digitale handtekening, die voor het digitaal dossier zo van belang is. Met de digitale handtekening in e-UUR kun je dus de contracten van je flexkrachten digitaal laten ondertekenen. Maar er is meer. Ook je inleenovereenkomsten, fase-overeenkomsten en bruikleenovereenkomsten kunnen volledig rechtsgeldig digitaal ondertekend worden. En ook die documenten komen, ondertekend en wel, allemaal in het digitaal dossier terecht. Goed om te weten: onze digitale handtekening voldoet aan alle eisen zoals die zijn vastgesteld in richtlijnen van het Europese Parlement. Leestip: we hebben een blogreeks over de digitale handtekening op onze website staan. Je vindt in deze reeks onder meer een blog over de rechtsgeldigheid van een digitale handtekening en een blog over de wettelijke eisen voor een digitale handtekening.

e-uur app

Benieuwd naar de ervaring van Timing en Adecco met het digitaal dossier?

Eenvoudig al je documenten inzien, beheren en ondertekenen?

eindeloze mogelijkheden

Digitaal dossier: onderdeel van een uitgebreide portal

Het digitaal dossier is onderdeel van een uitgebreide portal. Een zeer uitgebreide portal voor uitzend-, payroll- en detacheringsbureaus, wel te verstaan. Om af te sluiten vertellen wij je nog kort iets over een aantal andere features in e-UUR, naast het digitaal dossier, onboarding en de digitale handtekening.

  • Dankzij de urenregistratie kun je honderd procent digitaal door flexkrachten gewerkte uren verwerken.
  • Met de importtool kun je vanuit onder meer een Excel- of CSV-bestand uren en onkosten in e-UUR importeren.
  • e-UUR heeft een handige app waarmee flexkrachten hun gewerkte uren kunnen registreren.
  • Het accorderen van urenbriefjes in e-UUR heel eenvoudig, aangezien flexkrachten en inleners dit vanuit hun mailbox kunnen doen.
  • In e-UUR kun je verlof- en vakantieuren (dus: verlofregistratie) bijhouden.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!