Wanneer je de concurrentie wilt aangaan met platformen als Maqqie of een YouBahn, je op zoek bent naar onderscheidend vermogen ten opzichte van andere uitzendbureaus én je flexkrachten, inleners, bemiddelaars en collega’s meer gemak wilt bieden, zit er maar één ding op. Je moet dan kiezen voor een eigen app voor jouw uitzendbureau. Een app is namelijk de ideale tool om je dienstverlening mee te verbeteren. Op deze pagina vertellen wij je alles over dé uitzendbureau app van Akyla – beschikbaar voor zowel Android als iOS – en de voordelen van die app voor flexkrachten, inleners, bemiddelaars en jezelf.

Gemakkelijker kun je het je flexkrachten niet maken!

App voor uitzenders

Met onze app voor uitzenders kunnen flexkrachten eenvoudig allerlei administratieve handelingen doen. Zelf – zonder dat ze jou daarvoor nodig hebben. Ze kunnen in onze app bijvoorbeeld hun uren invoeren, maar ook onkosten en reserveringen boeken, loonstroken bekijken, verlof aanvragen, contracten ondertekenen of solliciteren op een vacature. En de app is natuurlijk 24/7 op hun smartphone te gebruiken.

Het maakt dus niet uit of ze aan het werk zijn, thuis op de bank zitten of met vrienden een drankje doen op het terras: in jouw app vinden ze wanneer ze dat maar willen wat ze zoeken. Gemakkelijker kun je het hen niet maken. En dat heeft ook voordelen voor jou als uitzender.

Onze klant Nedflex vertelde ons namelijk het volgende: “Omdat flexkrachten dankzij de app voor uitzenders hun gewerkte uren, loonstroken en andere belangrijke documenten altijd binnen handbereik hebben, kunnen wij ze sneller bedienen.” En sneller bedienen, dát is wat jij als uitzender ook wil.

app w&s

Voordelen van een app voor uitzenders

In de referentie van Nedflex vind je nog twee andere voordelen van een app voor uitzenders.

  1. Flexkrachten vinden het niet meer dan normaal dat er een app beschikbaar is. De bank heeft immers een app, net als de supermarkt, de post en veel (grote) winkels. Dus ga eens na: als jij geen app hebt, maar jouw concullega wel… Voor wie denk jij dat flexkrachten dan kiezen? Wij weten het wel…
  2. Met een app vergroot je de zelfredzaamheid van je flexkrachten. Omdat ze zoveel informatie zélf kunnen bekijken en opzoeken, zullen ze jou en je collega’s minder vaak bellen of mailen met vragen. Dat geeft hen het gevoel dat ze in control zijn en scheelt jullie natuurlijk veel tijd.
Altijd en overal toegankelijk

Een uitzendbureau app: de voordelen voor jou en je collega’s

Ook jij en je collega’s profiteren dus van een uitzendbureau app. Niet alleen hoeven jullie minder vragen te beantwoorden, ook hoef je niet langer te werken met onhandige Excel-sheets of papieren urenbriefjes (die vaak slecht te lezen zijn). Én het zorgt ervoor dat je minder vaak achter flexkrachten aanhoeft die hun uren niet (op tijd) inleveren, zo vertelde onze klant Factory4Work. “Het invullen van uren is door de app veel gemakkelijker geworden, waardoor wij de uren ook op tijd binnen krijgen. Heel erg fijn! Ook handig: wanneer een bepaalde flexkracht toch zijn of haar uren niet op tijd heeft ingediend, zien wij dat meteen. Een telefoontje of een WhatsAppje verder en de flexkracht kan het in de app direct even in orde maken.”

Werken met e-UUR
In een paar klikken alles geregeld

De uitzendbureau app van Akyla: voordelen voor inleners en bemiddelaars

Daarnaast bied je met de uitzendbureau app van Akyla inleners en bemiddelaars een oplossing voor het aanbieden van vacatures, het op contract nemen van nieuwe flexkrachten en de administratieve afhandeling (lees: het accorderen) van gewerkte uren. Ook inleners en bemiddelaars hebben in de app in een paar klikken op hun mobiele telefoon alles geregeld.

Jouw portal uitbreiden met dé app voor uitzenders

Wat ons betreft is het duidelijk en is het nú tijd om jouw portal uit te breiden met een app voor uitzenders. De redenen daarvoor vind je op deze pagina, maar hebben we ook voor je in een blog samengevat. Wil je nóg meer weten, over de app of over ons portaal? Klik dan eens door de producttour. Liever direct aan de slag? Dan zeggen weg: let’s get started!

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!