Lancering nieuwe e-UUR interface

Met trots kondigen wij aan dat de nieuwe e-UUR interface is gelanceerd! Vanaf nu kunnen e-UUR gebruikers gebruikmaken van de nieuwe e-UUR interface. Het design is flink onder handen genomen en een aantal nieuwe onderdelen en functionaliteiten maken van e-UUR een nog gebruiksvriendelijker platform.

Het actieoverzicht

het actieoverzicht
nieuwe e-uur interface

Vernieuwde stream

Stream e-uur nieuwe interface

Het actieoverzicht

Wellicht de grootste verandering voor flexkrachten en inleners is het nieuwe actieoverzicht. Dit overzicht verschijnt aan de linkerkant in het scherm. Het actieoverzicht ondersteunt uw gebruikers op twee verschillende manieren.

Allereerst geeft het actieoverzicht uw gebruikers direct inzicht in de hoeveelheid acties die ze nog moeten ondernemen en leidt het naar heldere overzichten van waaruit gebruikers precies kunnen kiezen op welke objecten ze acties willen ondernemen. Deze focus op acties en het ondersteunen van uw gebruikers om sneller tot deze acties te komen is het primaire doel van het actie-overzicht en de reden voor de naamgeving.

Overzichten

Daarnaast kan het actieoverzicht ook door uw gebruikers benut worden om ‘gewoon’ tot overzichten te komen van hun gegevens. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een overzicht van alle urenbriefjes of documenten in het dossier. Dit is handig om bijvoorbeeld een compleet beeld te creëren of om (Excel-) exports te maken voor de eigen administratie.

Met dit nieuwe actie-overzicht is het voor uw inleners en flexkrachten nog makkelijker om grip te houden op werkzaamheden en om de juiste acties te verrichten.

Voordelen van het actieoverzicht!

✔ Snel overzicht van uw actiepunten
✔ Gemakkelijk toegang tot deze actiepunten
✔ Eenvoudig naar uw overzichten navigeren
✔ Focus op gebruiksvriendelijkheid
✔ Personal touch

Google Material Design

Het design van de nieuwe e-UUR interface is afgeleid van het succesvolle Google Material Design. We hebben diverse elementen aan de interface toegevoegd, met als doel dat gebruikers nog eenvoudiger door e-UUR kunnen navigeren.

✔ Duidelijk zichtbare elementen
✔ Voldoende contrast en grootte van de tegels
✔ Een duidelijke hiërarchie van de belangrijkste items
✔ Belangrijkste informatie direct waarneembaar

Hier vindt u meer informatie over het Material Design.

Dashboard

Het dashboard is flink onder handen genomen. De tegels zijn geredesigned, de Google Material Design standaarden hebben we hiervoor als leidraad gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de tegels op uw dashboard nog overzichtelijker zijn en dat e-UUR nog gebruiksvriendelijker wordt. Verder wordt het de nieuwe interface over de volledige breedte van uw venster weergegeven.

Dashboardbeheer

In de nieuwe interface is het mogelijk eigen dashboards samen te stellen voor uw inleners en flexkrachten. In het dashboardbeheer kunt u dashboards met een eigen omschrijving aanmaken, bepalen welke tegels u in deze dashboards wilt laten zien en in welke volgorde de tegels verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan een informatiedashboard voor uw inlenergebruikers of een urendashboard voor uw flexkrachten waar de betreffende tegels bij staan.

Nieuwe stijl formulieren

De oude formulieren hebben een transformatie ondergaan. De vernieuwde formulieren sluiten aan op de design standaarden van Google. Het resultaat? Super overzichtelijke en gebruiksvriendelijke formulieren!

Nieuwe e-uur interface formulieren

Vernieuwde stream

In de nieuwe interface is de stream een stuk overzichtelijker geworden. Categoriën zijn in de vernieuwde stream verdwenen, inleners en flexkrachten kunnen deze categoriën voortaan in het actieoverzicht terugvinden. Verder komen items in de stream in chronologische volgorde te staan. Dit zorgt ervoor dat gebruikers voortaan de meeste recente items bovenaan de stream kunnen vinden. Zo wordt de vernieuwde stream echt een tijdlijn. Door gebruik te maken van de verbeterde zoekfunctionaliteit kunnen gebruikers de stream eenvoudig op itemtype filteren.

Verbeterde zoekfunctionaliteit

De zoekfunctie in e-UUR is de ideale manier om bijvoorbeeld urenbriefjes, documenten en plaatsingen eenvoudig en razendsnel terug te vinden. De zoekfunctionaliteit bestaat al in de huidige interface, maar uit feedback van onze klanten bleek deze zoekfunctie soms lastig vindbaar te zijn. Dat wilden wij natuurlijk graag voor u verbeteren! In de nieuwe interface hebben we ervoor gezorgd dat de zoekfunctie altijd en overal prominent beschikbaar is. Zo kan u uw zoekopdracht direct invoeren. De werking van de zoekfunctie blijft in de nieuwe interface hetzelfde.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl