De juiste flexkracht op de juiste plek: automatisch matchen in e-UUR

Jouw werving- en selectieproces volledig geautomatiseerd

Jouw werving- en selectieproces is met e-UUR volledig geautomatiseerd. Zo nodig je in ons platform automatisch flexkrachten uit om te solliciteren op een bepaalde vacature. Hun gegevens hoeven ze tijdens dit sollicitatieproces niet in te vullen, omdat e-UUR gebruik maakt van cv parsing. Relevante informatie wordt uit het cv van een flexkracht ontleed en daarna automatisch en op de juiste plek opgeslagen. Handig voor jou – omdat je zeker weet dat je de juiste gegevens hebt – maar ook voor je flexkrachten – omdat het hun veel tijd bespaart. Ze hoeven alleen nog maar een paar vragen te beantwoorden om te kunnen solliciteren. En met de nieuwste feature in e-UUR selecteer je uit een kandidatenpool vervolgens razendsnel de juiste kandidaat voor de vacature. Goed om te weten: de matchingcriteria daarvoor richt je helemaal in zoals jij dat wilt.

Gespecialiseerde software: e-UUR

Het is niet voor niets dat we alwéér een nieuwe functionaliteit aan (de werving- en selectiemodule in) e-UUR hebben toegevoegd. We willen jouw werk gemakkelijker maken. In deze tijd is dat namelijk belangrijk. Om snel nieuwe flexkrachten te kunnen aantrekken heb je simpelweg gespecialiseerde software nodig. e-UUR is deze software. We zorgen ervoor dat je snel en efficiënt kunt werken, omdat we tijdrovende en terugkerende taken voor je automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het overtikken van de gegevens van flexkrachten in je systeem, wat we met cv parsing dus voor je oplossen. Maar het draait niet alleen om snelheid en efficiëntie. We zorgen er óók voor dat de kwaliteit van je dienstverlening nóg verder verbetert. Met onze uitgebreide werving- en selectiemodule, inclusief de nieuwe matching-feature, realiseer jij voor iedere vacature razendsnel een perfecte selectie kandidaten. En dat geeft je een enorme voorsprong op concullega’s.

Een goede basis leggen: van urenregistratie tot documenten

Natuurlijk begint het allemaal met een goede basis. Je kunt niet alleen het werving- en selectieproces digitaliseren en verwachten dat je er daarmee bent. Om de concurrentie écht een stap voor te zijn moeten ook al je administratieve processen geautomatiseerd zijn. De urenregistratie, het verwerken van onkosten en reserveringen, het ondertekenen van contracten en andere belangrijke documenten: het zijn zomaar wat voorbeelden van processen die je, als je ze niet digitaliseert, veel te veel tijd en moeite kunnen kosten. Onze tip – en ja, het is een inkoppertje: met e-UUR digitaliseer je ook deze processen, zodat je tijd hebt voor zaken die er écht toe doen. En dan hebben we het natuurlijk over nieuwe flexkrachten aan je binden en je inleners ondersteunen.

Werven, selecteren en onboarden: alles goed geregeld

Als de basis is gelegd, is het tijd voor die werving- en selectietool waar we je al over vertelden. Met de werving- en selectiemodule in e-UUR bouw je eenvoudig vacatures op en zet je die op jouw eigen jobboard en op gekoppelde vacaturesites, parse je cv’s én koppel je automatisch de juiste kandidaat aan vacatures. Je kon er net al alles over lezen, dus we zullen hier niet verder over uitweiden. Waar we wel nog op willen ingaan, is het wat ons betreft laatste stukje van de puzzel. Want sluit je vervolgens óók nog de e-UUR onboarding-module aan, dan worden flexkrachten die je via de werving- en selectiemodule selecteert gelijk doorgezet naar de onboarding. En hoe vlotter dit gaat, hoe meer tevreden je flexkrachten en inleners zijn.

Je werk optimaal regelen met e-UUR?

Is voor jou de tijd rijp om je werk optimaal in te regelen? Van saaie, steeds weer terugkerende taken als de urenadministratie tot het werven en selecteren van de juiste flexkrachten en méér? Dan is het tijd voor e-UUR. Let’s get started: plan jouw gratis demo.

Of download onze white paper: Werving & Selectie in e-UUR
Download onze whitepaper

Populaire artikelen:

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend