StudiJob al sinds 2007 tevreden klant

Het startte met het bouwen van een nieuwe website, waarna een op maat gemaakte applicatie (StudiApp) en uiteindelijk e-UUR volgden. Inmiddels is StudiJob al jaren tevreden klant bij Akyla. Muus Kuijt van StudiJob vertelt: “We waren al langer klant van Freepack, de software die we als backofficepakket gebruiken, en hebben daar navraag gedaan. Wellicht hadden zij nog tips, partners die zij aan wilden bevelen. Zodoende kwamen we met Akyla in contact. We hebben nog wel gesprekken gehad met andere partijen, maar Akyla kwam met het beste verhaal en kwam het betrouwbaarst over. Inmiddels zijn wij al jaren klant en zijn we nog steeds erg tevreden. We hebben altijd goed contact met elkaar en we weten dat er ook echt naar ons wordt geluisterd. En ondanks de afstand (Amsterdam-Enschede) nemen ze regelmatig de tijd voor overleg, evaluatie of gewoon een kop koffie.”

StudiApp: op maat ontwikkelde applicatie

StudiJob startte de samenwerking met Akyla al in 2007. In oktober van dat jaar werd namelijk het startsein gegeven voor een nieuwe website (gerealiseerd door Akyla), maar ook voor een eigen en unieke applicatie, voor een deel gebaseerd op e-UUR. “Deze applicatie, StudiApp, is op maat ontwikkeld voor één van onze grootste klanten, vertelt Kuijt. “We zaten midden in een aanbestedingstraject en wilden hen laten zien wat wij meer konden bieden ten opzichte van concurrenten. We wisten dat een eigen applicatie een wens van de klant was, en wisten dan ook dat dit ons zeker een voordeel zou geven. De realisatie van StudiApp was een uitgebreid traject en we hebben er zelfs een projectleider voor aangetrokken. Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal keer met de klant en Akyla om tafel gezeten, om alle wensen te bespreken en om die wensen af te stemmen met wat er vanuit Akyla mogelijk was. Ook hebben we StudiApp uiteraard gekoppeld met Freepack. In 2008 hebben we StudiApp gelanceerd: naar volle tevredenheid van ons én van de klant!”

'“e-UUR is enorm flexibel. We kunnen zelf features aan- of uitzetten en we bepalen zelf hoe onze processen lopen. Zoveel flexibiliteit, dat zie je bij andere pakketten niet.”'

Muus KuijtBackofficemedewerker

e-UUR: plek voor duidelijk overzicht

Inmiddels werkt deze grote klant nog steeds met StudiApp en werken de overige opdrachtgevers van StudiJob met e-UUR. In drie maanden heeft Kuijt alle opdrachtgevers en flexkrachten overgezet naar e-UUR. “Het is gewoon lastig als er geen uniformiteit is en je niet alles op één en dezelfde manier doet”, vertelt Kuijt. “En e-UUR werd erg goed ontvangen; het was voor veel opdrachtgevers echt een welkome aanvulling op onze dienstverlening. Wat wij prettig vinden is dat e-UUR een pakket is dat continu doorontwikkelt. Zo is e-UUR is in 2012 geheel vernieuwd en sindsdien is het nog gebruiksvriendelijker dan voorheen. Ook worden er steeds meer nieuwe functionaliteiten gerealiseerd, heel fijn. Het krachtigst aan e-UUR vind ik het feit dat we nu altijd op één plek duidelijk overzicht hebben. En ook de flexibiliteit van e-UUR is zeer prettig. We kunnen zelf features aan- of uitzetten, berichten die verstuurd worden kunnen we aanpassen en we bepalen zelf hoe onze processen in e-UUR lopen. Je kunt bijvoorbeeld zelf kiezen of je wilt dat je inleners de door flexkrachten gewerkte uren schrijven of dat je flexkrachten zelf hun uren schrijven. En zo is er nog veel meer mogelijk. Zoveel flexibiliteit, dat zie je bij andere pakketten eigenlijk niet.”

Over StudiJob

Het Amsterdamse bedrijf StudiJob Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van HBO- en WO-studenten die naast hun studie een parttime baan zoeken. Daarnaast bemiddelt StudiJob kandidaten op fulltime functies van verschillende niveaus, met de nadruk op de zakelijke dienstverlening. Opdrachtgevers hebben zodoende altijd de beschikking over snel inzetbaar en betrouwbaar personeel. Inmiddels heeft StudiJob een bewezen staat van dienst en wil zij haar kennis en expertise graag inzetten in andere organisaties. StudiJob biedt opdrachtgevers een persoonlijke benadering, kwalitatief goed personeel en een passende match met de organisatie. Dit betekent dat de kandidaat niet alleen voldoet aan het gevraagde profiel, maar dat hij of zij ook goed binnen de organisatie past. Voor studenten biedt StudiJob inhoudelijke bijbanen en de mogelijkheid tot het opdoen van relevante werkervaring. De consulenten van StudiJob denken graag mee over de persoonlijke ontwikkeling van studenten en geven aandacht op het gebied van extra scholing en loopbaanbegeleiding.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.