Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

CASE - Mettom

Akyla essentieel onderdeel van Mettom

Grootste uitdaging:
De beste keuze voor online urenregistratie pakket maken

Software op mee te kunnen groeien

Op 1 december 2015 was het alweer vier jaar geleden dat de Eindhovense payrollorganisatie Mettomwerd opgericht. “Automatiseren vinden wij erg belangrijk, vandaar dat wij hier meteen vanaf het begin op hebben ingezet. We wilden dan ook meteen de beste keuze voor een online urenregistratie-pakketmaken, zodat de software in een later stadium met onze groeiambitie mee zou kunnen groeien. Eerlijk gezegd hebben we niet eens naar andere pakketten gekeken, we hebben meteen een afspraak met Akyla gemaakt en de keuze voor e-UUR doorgezet. Als backoffice kozen we voor AFAS Software, waar Akyla al mee kon koppelen”, vertelt Rob Toonders, oprichter en mede-eigenaar van Mettom.

Eerst experimenteren, daarna groeien

Voorafgaand aan de livegang van e-UUR waren er geen specifieke wensen. Toonders vertelt: “Onze visie? Eerst experimenteren, daarna groeien. We zijn dus ‘simpelweg’ gestart en zijn bewust met een klein aantal klanten begonnen, zodat we e-UUR eerst zelf goed konden leren kennen. Vervolgens is e-UUR met ons meegegroeid. Sinds de start in 2012 zijn we regelmatig met Akyla in gesprek geweest om over nieuwe mogelijkheden te brainstormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet van de digitale handtekening of de look and feel van de portal. Akyla staat altijd open voor de dialoog en denkt met ons mee, en dat voelt goed!”

Continue doorontwikkeling van nieuwe functionaliteiten

“Ondanks dat we nog niet alle features in e-UUR gebruiken, is het mooi om te zien dat er zoveel mogelijk is en dat de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten continu doorgaat. Wanneer we technische vragen hebben over een (nieuwe) feature, kunnen we altijd bij de helpdesk van Akyla terecht. Overall zijn we dan ook meer dan tevreden over de diensten en service van Akyla. e-UUR is een essentieel onderdeel van ons bedrijf geworden en is voor ons niet meer weg te denken uit de organisatie. We kunnen én willen niet meer zonder.”

Over Mettom

Werkgeven moet makkelijker kunnen. Doen waar je goed in bent en waar je bloed sneller van gaat stromen. En uitbesteden van dat waar je weinig kennis van hebt en waarvan je geen energie krijgt. Samenwerken met een professionele partner die zorgt voor een goede arbeidsvoorwaarden en meer ruimte geeft voor flexibiliteit in contractvormen. Dat is de visie van Mettom Payrolling uit Eindhoven. Vanuit een schouder-aan-schouder-visie draagt Mettom voor al haar klanten zorg voor een professionele P&O-structuur, zodat de klant de juiste focus weet te behouden.

Mettom maakt gebruikt van:

Meer cases

-7FTE

benodigd op backoffice

-9

urenverwerkers nodig

Benieuwd welke impact ons platform kan hebben op jouw flexbedrijf?

Geheel vrijblijvend

Meer cases

Ontdek hoe zij resultaat boeken met Akyla

+47%

uur verwerkt per FTE

+100%

omzet met dezelfde mensen

+15%

Stijging in productiviteit

4x

sneller uitrollen

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.