De laatste tips, tricks, updates & nieuws
Akyla wint wederom een FD Gazellen Award!

21 November 2018

Akyla is dit jaar (2018) wederom uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. We merken dat veel uitzenders en payrollers de stap willen maken naar een best-of-breed / deeloplossing. Onze klanten maken stuk voor stuk allemaal de keuze om met e-UUR het verschil te gaan maken.

We bedanken alle klanten en relaties voor het vertrouwen in onze dienstverlening!

FD Gazellen Award 2018

Hoe maakt Akyla het verschil?

Payrollers en uitzendbureaus maken het verschil door inleners beter te ontzorgen dan hun concurrenten. Om dat steeds beter te doen zoeken ze specialistische software partners met kennis van hun branche. Partners die meedenken en oplossingen bieden voor wensen die al bestaan of die nog komen gaan. Deze software oplossingen moeten zich flexibel kunnen aanpassen aan de snel veranderende omgeving. Zo kan iedereen zich blijven focussen op de dingen die er echt toe doen.

FD Gazellen Award

Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief nettoresultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Daarnaast weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de allersnelst groeiende bedrijven genomineerd.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!