De laatste tips, tricks, updates & nieuws
akyla° wint een FD Gazellen Award 2017!

21 November 2017

We mogen dit jaar een FD Gazellen Award in ontvangst nemen! We zijn enorm trots dat we behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We bedanken alle klanten en relaties voor het vertrouwen in onze dienstverlening!

FD Gazellen Award 2017

Martin Schievink, algemeen directeur akyla°: “Dit is een top prestatie en het onderstreept dat het inzetten op het beste product in de branche, in combinatie met het meer en meer focussen op onze kern (Xplican en e-UUR) zijn vruchten afwerpt.”

Ook voor aankomend jaar zullen we wederom onze uiterste best doen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. We willen uiteraard blijven groeien met onze software, maar ook in het aantal medewerkers en klanten.

We willen graag alle klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen in akyla°!

Het team van akyla°

Over de FD Gazellen 2017

De FD Gazellen Awards worden, op donderdag 16 november 2017,  voor de 14e keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alleen organisaties die de afgelopen drie jaar minimaal 20% omzetgroei hadden en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans. Het Financieel Dagblad zag tevens dat de omzet van de laatste 3 jaar, bij de snelle groeiers, met gemiddeld 136% toenam. Ook zorgen de snelste groeiers samen voor 30% meer banen en investeerden ze gemiddeld 6,0% van hun omzet in innovatie.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!