akyla° wint een FD Gazellen Award 2017!

Martin Schievink, algemeen directeur akyla°: “Dit is een top prestatie en het onderstreept dat het inzetten op het beste product in de branche, in combinatie met het meer en meer focussen op onze kern (Xplican en e-UUR) zijn vruchten afwerpt.”

Ook voor aankomend jaar zullen we wederom onze uiterste best doen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. We willen uiteraard blijven groeien met onze software, maar ook in het aantal medewerkers en klanten.

We willen graag alle klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen in akyla°!

Het team van akyla°

Over de FD Gazellen 2017

De FD Gazellen Awards worden, op donderdag 16 november 2017,  voor de 14e keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alleen organisaties die de afgelopen drie jaar minimaal 20% omzetgroei hadden en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans. Het Financieel Dagblad zag tevens dat de omzet van de laatste 3 jaar, bij de snelle groeiers, met gemiddeld 136% toenam. Ook zorgen de snelste groeiers samen voor 30% meer banen en investeerden ze gemiddeld 6,0% van hun omzet in innovatie.

Hoe belangrijk is IT voor de uitzendbranche?

Blijf op de hoogte van de nieuwste IT ontwikkelingen voor de Flexbranche. 

Je kunt je op elk moment uitschrijven

Lees ook

In 5 minuten een flexkracht onboarden

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Signicat Bij...

Flexmarkt interview: “De oplossing voor een krappe arbeidsmarkt ligt voor het oprapen”

In het Flexmarkt ICT magazine van april 2023 werden onze CEO’s Martin Schievink (Akyla) en Gerard Mulder (Textkernel) geïnterviewd door...

Event: The future is now! Kom jij ook?

Ontdek hoe je de employee journey kunt versterken met IT. Meld je aan voor het IT event voor uitzendbedrijven op 25 mei 2023.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Geheel vrijblijvend