De laatste tips, tricks, updates & nieuws
Akyla werkt zoveel mogelijk vanuit huis
Stan Olde Wieverink

Stan Olde Wieverink

13 maart 2020

Nu het COVID-19 virus, ook wel bekend als Coronavirus, steeds meer invloed krijgt op heel Nederland zijn we wij Akyla genoodzaakt om de preventiemaatregelen aan te scherpen. Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en het RIVM hebben we besloten dat ook Akyla 100% digitaal gaat. Dit doen we omdat de gezondheid van iedereen voorop staat.

Dit gaan we doen:

– We werken gewoon door en zullen zoveel mogelijk thuis gaan werken. Onze processen en systemen zijn hier op ingericht.

– We zijn uiteraard bereikbaar via de bestaande kanalen. De servicedesk is dan ook geopend volgens de normale openingstijden, van 08.00 tot 17.30 uur.

– Alle externe afspraken in de komende periode gaan we omzetten naar online afspraken. Mocht dat niet kunnen, dan stellen we de afspraken uit.

– Tot en met 31 maart zijn er geen trainingen en workshops bij Akyla op kantoor.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dat uiteraard graag. We zijn uiteraard bereikbaar via onze bestaande kanalen.

Stan Olde Wieverink

Over Stan Olde Wieverink

Elk bedrijf heeft verhalen te vertellen. Niet alleen verhalen over zichzelf, maar ook verhalen van klanten! Verhalen die niet alleen de doelgroep aanspreken, informeren, verrassen en beïnvloeden, maar verhalen die ook echt laten zien hoe het verschil gemaakt kan worden! Als online marketeer bij Akyla combineer ik dagelijks gave verhalen met creatieve marketing. Ik help professionals van uitzenders en payrollers om oplossingen te vinden voor specifieke problemen binnen de branche. Oplossingen die passen bij hun unieke identiteit. Oplossingen die hen helpen om hun inleners en flexkrachten beter te bedienen.

79 artikelen van Stan

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.