Akyla en Textkernel: de sleutel tot het verbeteren van doorplaatsingspercentages
Akyla en Textkernel: de sleutel tot het verbeteren van doorplaatsingspercentages

Uitzendorganisaties hebben momenteel te maken met een groot tekort aan kandidaten. Demografische veranderen zorgen ervoor dat dit probleem de komende jaren aanhoudt. Als uitzendbureau ben je daarom gebaat bij meer en betere doorplaatsingen om tijdrovende wervingsprocessen te voorkomen. 

Het probleem is dat cruciale informatie over de beschikbaarheid van kandidaten vaak ontbreekt in de frontofficesystemen. Informatie die wel beschikbaar is ons midoffice platform.  In dit artikel lees je hoe wij met Textkernel die kenniskloof dichten en wat je in de toekomst van de samenwerking kunt verwachten.

Sinds juni 2022 zijn wij onderdeel van Textkernel. En dat biedt kansen voor redeployment! Textkernel is een internationaal leider in AI-gedreven oplossingen voor analyseren, gegevensverrijking en het matchen van mensen en functies. Textkernel zorgt ervoor dat duizenden wervings- en uitzendbureaus, werkgevers, vacaturesites, HR-softwareleveranciers en plaatsings- & herplaatsingsbureaus wereldwijd slimmer en effectiever kunnen werken door efficiënties in het HR- en wervingsproces te creëren.

Door hun matching engine te combineren met ons midoffice platform, kunnen klanten die Akyla en Textkernel gebruiken in de toekomst profiteren van matchingsresultaten die beter zijn afgestemd op hun processen en de beschikbaarheid van kandidaten.

Je kunt kandidaten dan op het juiste moment nieuwe kansen bieden, de retentie verhogen en herhaling van werving- en onboardingskosten voorkomen. Daarnaast ontstaat er een positief effect op de betrokkenheid en ervaring van kandidaten. Dat betekent:

  • een lager verloop;
  • een hogere bezettingsgraad;
  • lagere kosten per werving en
  • een kortere time-to-hire.

Naast uitzendbureaus zullen ook kandidaten profiteren van een betere doorplaatsing: het financiële risico en de onzekerheid verminderen. Dat resulteert in een beter imago voor de uitzendbureaus.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!