Akyla e-UUR heeft een gecertificeerde koppeling met AFAS Profit. De ERP-software AFAS Profit biedt een groot aantal administratieve processen geautomatiseerd in één softwarepakket: van financiële administratie tot HRM en salarisadministratie.

Door de integratie met AFAS Profit behoort dubbele of handmatige invoer tot het verleden. De koppeling is in namelijk in staat om alle gegevens die benodigd zijn voor je uitzendadministratie of payrolladministratie tussen Profit en je e-UUR Portal uit te wisselen.

Het gaat hierbij om: inleners, flexkrachten, plaatsingen, loonstroken, facturen, urenbriefjes, inschrijvingen en documenten. Indien je Profit-inrichting dit toelaat, is het overschieten van reserveringen ook mogelijk.

Ervaring Consolid met e-UUR & Afas

Marco Reder: “Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met eUUR en de bijbehorende koppeling met ons backoffice pakket. Vanaf januari 2020 is ons backoffice pakket Afas. Ook hiermee hebben we uiteraard direct gekoppeld. Akyla heeft ons tijdens de implementatie uitstekend begeleidt en ook na de overstap ondervinden we geregeld zeer goede ondersteuning bij de optimalisatie van processen. Een echte partij die meedenkt met de klant.”

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!